SEGRE

MUNICIPIS FIRES

La fira Viu l'Hort de Castellserà es consolida

Rep uns 2.000 visitants en aquesta segona edició

Xarrada sobre plantes comestibles amb Els Corremarges.

Xarrada sobre plantes comestibles amb Els Corremarges.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 2.000 persones van visitar la fira Viu l’Hort de Castellserà durant aquest cap de setmana, certamen que s’ha consolidat al calendari amb tan sols dos edicions. L’alcalde, Marcel Pujol, va destacar la important aposta pels tallers, les xarrades i les jornades tècniques a càrrec de reconeguts professionals del sector, fet que ha convertit la fira Viu l’Hort en cita obligada d’aquelles persones interessades en el món de l’horticultura. L’objectiu del consistori és continuar potenciant les activitats paral·leles i incorporar-hi també més propostes per al públic infantil.

Castellserà va acollir ahir el dia gran de la fira Viu l’Hort amb activitats durant tota la jornada. A primera hora va tenir lloc una caminada i visita a un hort d’un veí de la localitat, Josep Moret. La part expositiva, amb uns vint-i-cinc estands, es va completar amb diferents activitats entre les quals hi va haver un taller de com fer un hort i una xarrada degustació sobre plantes comestibles, a càrrec de l’associació Els Corremarges, que va aconseguir omplir de públic la sala de conferències, habilitada a l’escenari del pavelló esportiu.

El certamen va reunir vint-i-cinc expositors i va oferir una dotzena d’activitats paral·leles

A més, en col·laboració amb Eduard Viver i Minerva Sellés, de Vallbona de les Monges, es va organitzar un taller de construcció d’estimaocells, que en els pròxims dies s’instal·laran al terme municipal com un element més per fomentar la biodiversitat. Una altra de les activitats amb bona acollida va ser un taller de caixes niu.

tracking