SEGRE

COMARCAS

L'alcalde d'Agramunt opta al 26-M amb una llista renovada

Solé encapçala una candidatura amb 19 dones i 13 homes

Foto de família de la candidatura d’Acord Esquerra a Agramunt.

Foto de família de la candidatura d’Acord Esquerra a Agramunt.ACORD ESQUERRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Agramunt i cap de llista d’Acord Esquerra, Bernat Solé, va presentar ahir la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. Solé va explicar que “es tracta d’una llista que barreja l’experiència i la renovació amb la incorporació de noves idees i de joves, molt preparats i relacionats amb perfils i sectors econòmics molt diferents”. Solé va dir que la mitjana d’edat de la llista se situa en els trenta-vuit anys i va destacar que està formada per dinou dones i tretze homes, “de manera que complim amb escreix la paritat”.

Entre els noms que repeteixen a la candidatura hi ha Sílvia Fernández (número 2), Xavier Secanell (3), Josep Maria Carrera (5), Joan Pijuan (7) i Ramon Boncompte (10). Per la seua banda, entre les incorporacions figuren Amanda Cardona, historiadora i tècnica en gestió cultural (4); Olga Ribera, mestra d’educació primària (6); la periodista Tamara Lombardo (8); Judit Solé, tècnica superior en administració i finances (9); Marçal Escartín, estudiant de Filologia Anglesa (11); Judit Serra, llicenciada en Llengua Catalana (12), i Toni Garcia, metge i director del CAP d’Agramunt (13). Acord Esquerra compta, a més dels candidats i els suplents, amb un grup de suport de vuit persones, entre els quals hi ha alguns edils que han acompanyat Solé durant els últims dos mandats al capdavant del consistori.

Solé va posar en relleu la funció d’aquest grup de suport amb què “durant el mandat fem reunions de caràcter regular, cada dos o tres mesos, per debatre i decidir les polítiques necessàries en cada moment”.

tracking