SEGRE

MOBILITAT ACCESSOS

Penalitzen una constructora per deixar 'penjada' una obra pública

Treballs per millorar els accessos a Ribera de Valarties

Via oberta després de retirar neu acumulada per allaus a Artiga de Lin.

Via oberta després de retirar neu acumulada per allaus a Artiga de Lin.CGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Conselh Generau ha penalitzat una empresa per deixar en l’aire obres que li va adjudicar en concurs l’any passat per millorar els accessos a Ribera de Valarties. L’administració aranesa ha confiscat la fiança que va dipositar l’adjudicatària, de gairebé 15.000 euros, després d’un dictamen d’aquest mes de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat que avala aquesta mesura.

Després d’adjudicar-se l’obra, l’empresa va qualificar d’“impossible” executar-la tal com figurava en el projecte i va plantejar alternatives que el Conselh va rebutjar. El dictamen valora que la firma no va justificar la necessitat d’aquest canvi i que l’administració pot aplicar mesures per rescabalar-se de perjudicis. El síndic, Carlos Barrera, va dir que l’obra s’ha adjudicat a una altra empresa i que s’executarà aquesta primavera.

El Conselh Generau ha netejat accessos passat l’hivern però el de la pista de Varradòs està tancat

D’altra banda, el Conselh ha obert l’accés a la ribera d’Artiga de Lin fins als Uelhs deth Joèu. Quant als Plans dera Artiga, s’hi pot arribar a peu. També han obert l’accés a la Bassa d’Oles, al bosc de Baricauba i als Banhs de Tredòs. En canvi, el de la pista de Varradòs és tancat per obres. La resta de la pista fins al Saut deth Pish està tallada per allaus.

tracking