SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Un municipi lleidatà estrena un pàrquing d'autocaravanes habilitat per veïns

Ocupa 2.500 m² i té un punt de llum i connexió a la xarxa d’aigua i clavegueram

Vista general del nou aparcament per a autocaravanes a la part baixa del parc de Montalbà.

Vista general del nou aparcament per a autocaravanes a la part baixa del parc de Montalbà.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aprofitant la Setmana Santa, Preixana ha estrenat un pàrquing d’autocaravanes al parc de Montalbà. Com a peculiaritat, val a destacar que l’espai ha estat habilitat pels veïns de la localitat de forma totalment voluntària l’últim any. El pàrquing d’autocaravanes ocupa una superfície d’uns 2.500 metres quadrats i compta amb un punt de llum i connexions a les xarxes d’aigua de boca i clavegueram.

L’alcalde, Jaume Pané, va explicar que es tracta d’un nou equipament que té com a objectiu atreure turistes al municipi.

Preixana acollirà avui la 49 edició de l’Aplec de la Sardana amb la Bellpuig Cobla, jornada en què és tradició que famílies i grups d’amics pugin al parc de Montalbà a celebrar la Mona. A més, demà dia 23 se celebrarà la festa de la Mare de Déu de Montalbà. L’ermita es va construir l’any 1940 i des d’aleshores els veïns han fet millores a la zona de forma altruista fins a aconseguir l’actual parc, amb taules i cadires de pedra i barbacoes.

També hi ha una pista en la qual es fan activitats culturals i esportives, un aparcament per a vehicles i diverses zones de passeig.

tracking