SEGRE

POLÍTICA ELECCIONS MUNICIPALS

Enric Mir optarà a la reelecció i preveu incorporar membres d'entitats

Enric Mir.

Enric Mir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, optarà a la reelecció a les eleccions municipals del 26-M. Mir encapçalarà la llista de Junts per les Borges, en la qual preveuen incorporar membres d’entitats de la ciutat. Mir va explicar ahir que renovaran entre un 25% i un 30% els membres de la candidatura. Laia Garra, que forma part de la comissió de festes, i Rafel Safont, de les joventuts del PDeCAT, són dos de les incorporacions. Mir va apuntar que dos dels vuit regidors que el PDeCAT té actualment a l’ajuntament de la capital de les Garrigues no repetiran. Es tracta de Francesc Mir, que tancarà la candidatura, i Ester Vallès. Mir es va comprometre a impulsar un nou complex esportiu i a ampliar i millorar la zona industrial si és reescollit com a alcalde.

Així mateix, el partit Lliures (de centre dreta catalanista) es presentarà a les municipals a Tàrrega amb una candidatura encapçalada per Jordi Cots, informa Segre Tàrrega.

D’altra banda, Àngel Porté serà el cap de llista d’En Comú Podem al Pont de Suert. Porté estarà acompanyat per Paco García i Àngels Paneque, entre d’altres. El seu programa es basa a revertir la despoblació amb nous atractius turístics i la millora del finançament municipal.

tracking