SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS SANITARIS

Mollerussa reclama a Salut ampliar el CAP per atendre especialitats

Reunió amb la consellera Vergés per demanar la construcció d’un nou edifici

El CAP de Mollerussa.

El CAP de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital del Pla d’Urgell reclama una ampliació de les actuals instal·lacions del Centre d’Atenció Primària (CAP) amb l’objectiu de millorar l’atenció a l’usuari. Bàsicament, la millora consistiria a construir un nou edifici en una zona posterior a les actuals instal·lacions amb una capacitat de nou consultes, de les quals quatre serien convencionals i cinc més per a les especialitats d’oftalomogia i audiometries, ginecologia, otorinolaringologia i llevadora. L’espai també comptaria amb la seua pròpia sala d’espera, recepció i un vestíbul. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i els responsables del CAP es van reunir amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per transmetre-li les necessitats actuals d’aquest CAP. Serà aquest departament l’encarregat de prioritzar aquesta reforma i autoritzar-la. Solsona va assegurar que la consellera es va mostrar receptiva a aquesta petició i també va assegurar que, en el cas que Salut hi doni el vistiplau, el consistori buscarà ajuts de diferents entitats per complir l’esmentada ampliació.

El primer edil va remarcar que aquest projecte és paral·lel a la reclamació del consistori perquè la capital del Pla d’Ur-gell compti amb un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP). “La petició actual està orientada a millorar els serveis que actualment es presten al CAP, ja que falta espai per a algunes consultes de les especialitats. Però la ciutat també necessita un CUAP, que no permetrà disposar de nous serveis.”

L’actual CAP de Mollerussa i Àrea Bàsica de la comarca del Pla d’Urgell ha estat objecte de diverses ampliacions al llarg de la seua història que han arribat a duplicar el nombre de consultes i especialitats que s’ofereixen. Així doncs, l’any 2015 es va posar en marxa una nova àrea d’Urgències.

tracking