SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Quatre persones intoxicades per un foc en una casa d'Os de Balaguer

Al cremar-se la caldera del magatzem de l’immoble || Dos dels afectats van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova però el pronòstic no era greu

Els Bombers van anar-hi amb cinc dotacions tot i que al final només hi van treballar tres equips.

Els Bombers van anar-hi amb cinc dotacions tot i que al final només hi van treballar tres equips.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van resultar intoxicades ahir a Os de Balaguer després que es registrés un incendi a la caldera situada al magatzem d’una casa. Tots els afectats van patir intoxicacions de caràcter lleu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va evacuar en ambulància dos afectats a l’hospital Arnau de Vilanova, mentre que els altres dos van rebre l’alta in situ després de rebre una primera atenció.

Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 15.35 hores l’avís d’un incendi d’un magatzem d’un habitatge situat entre la carretera L-910 i el carrer Germà Peralba i van activar cinc dotacions, entre les quals l’autoescala, encara que finalment només hi van acabar treballant tres dels equips. El foc es va originar al magatzem i va calcinar el material que hi havia al costat la caldera. A conseqüència de l’elevada temperatura, també va danyar les bigues de fusta del sostre.

El foc va afectar material que hi havia vora la caldera i va danyar les bigues del sostre del magatzem

Els Bombers van ventilar l’immoble i cap a les 18.00 hores van donar el servei per finalitzat. Per la seua banda, dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques van evacuar dos dels intoxicats a l’hospital Arnau de Vilanova per sotmetre’ls a una revisió mèdica.

D’altra banda, dos dotacions també van treballar ahir en l’incendi d’un habitatge a Anglesola. Els Bombers van rebre a les 14.07 hores l’avís d’un foc en una casa situada al número 2 del carrer Enric Granados. El foc es va declarar a la caldera, però no hi va haver ni ferits ni desallotjats.

D’altra banda, els Bombers van sufocar un incendi de vegetació agrícola a les Borges Blanques. Van ser alertats sobre les 13.00 hores d’un foc de canyes i matolls al costat de la carretera N-240. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació que en menys d’una hora va poder donar el servei per finalitzat. Es van cremar cent metres quadrats, aproximadament.

tracking