SEGRE

FIRA MULTISECTORIAL

Balaguer tanca Fira Q amb 20.000 visitants i expositors satisfets

Una afluència de públic una mica menor que l’any passat per la jornada electoral || La majoria de les 120 empreses es van mostrar disposades a repetir el 2020

Una de les demostracions culinàries de Fira Q de Balaguer d’aquest cap de setmana.

Una de les demostracions culinàries de Fira Q de Balaguer d’aquest cap de setmana.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira Q de Balaguer va tancar ahir a la tarda les portes després de rebre al voltant de vint mil visitants, segons les primeres estimacions de l’ajuntament. A falta del balanç definitiu, el consistori va apuntar que l’afluència de públic al llarg del cap de setmana pot ser una mica inferior que la de l’any passat, un fet que va atribuir en bona mesura a la jornada electoral de les generals. Així mateix, va destacar la satisfacció entre els expositors i va afirmar que la gran majoria dels 120 que van omplir el recinte firal al pavelló d’Inpacsa es van mostrar disposats a tornar l’any que ve.

La fira multisectorial ha reforçat aquest any l’espai dedicat a degustacions de productes alimentaris. Després d’aquesta primera experiència, el consistori mantindrà o no aquesta línia en funció de les enquestes als expositors. “Busquem millorar any rere any”, va recalcar l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal (ERC). El primer edil va assenyalar que els organitzadors del certamen s’esforcen a aconseguir que els visitants facin un recorregut a través del màxim nombre d’estands possibles. Tanmateix, va assenyalar que és necessari trobar un equilibri entre assolir aquest objectiu i que la gent pugui passejar pel recinte sense sentir-se excessivament dirigida.

Demostracions de decoració, rebosteria i elaboració d’embotits, entre d’altres, van ser el colofó d’un programa de setanta activitats des de dissabte passat. El director dels serveis territorials del departament d’Empresa a Lleida, Ramon Alturo, va presidir durant la tarda l’acte de clausura de la fira, que va inaugurar dissabte passat Josep González, president de Pimec (vegeu SEGRE d’ahir). Els organitzadors van entregar els premis del concurs de cuina i als millors estands d’aquesta edició del certamen. Val a recordar que Fira Q ha estat escenari de la presentació de la nova marca Noguerament Bo, un distintiu que pretén englobar els productes agroalimentaris d’una dotzena de productors de la comarca. Malgrat que ha augmentat la presència d’aquest sector a Fira Q, també altres com el de la construcció i els serveis van ser presents al recinte firal, tal com havia passat en anys anteriors.

tracking