SEGRE

ENSENYAMENT NOU CURS

Una escola de Tàrrega rep el doble de preinscripcions de P-3 que places

Imatge del col·legi Maria-Mercè Marçal de Tàrrega.

Imatge del col·legi Maria-Mercè Marçal de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola Maria-Mercè Marçal de Tàrrega ha registrat un total de 46 preinscripcions per a P3 de cara al pròxim curs escolar si bé només té una línia, de 23 alumnes.

Les famílies afectades, que han constituït el Grup de famílies 23+23 MMM TRRG, demanen una segona línia i asseguren que continuaran mobilitzant-se i organitzant actes reivindicatius per aconseguir-la. Val a destacar que, d’aquestes 46 preinscripcions, 26 o 27 corresponen a famílies que ja tenen fills al centre o a fills de professors amb més d’un seixanta per cent de puntuació.

A la resta d’escoles de Tàrrega, dos també tenen més inscrits que places i a dos els sobren places. L’escola Àngel Guimerà, que té 49 inscrits per a 46 places i l’Escola Pia amb 27 inscrits per a 23 places, mentre que a l’escola Jacint Verdaguer hi ha 33 inscrits per a 46 places i a l’escola Vedruna hi ha 30 inscrits per a també 46 places, segons dades facilitades per aquest grup de famílies.

En aquest sentit, les famílies tenen fins a aquest divendres per fer les reclamacions pertinents, el dia 9 es farà el sorteig per determinar l’ordenació de les sol·licituds i la llista definitiva es donarà a conèixer el 14 de maig.

tracking