SEGRE

MUNICIPIS PLE

Tremp ultima un servei de grua i un dipòsit per als cotxes mal aparcats

Imatge d’arxiu d’un agent retirant un vehicle amb la grua.

Imatge d’arxiu d’un agent retirant un vehicle amb la grua.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tremp prepara un servei de grua municipal i un dipòsit per retirar els vehicles estacionats en guals i en llocs on està prohibit aparcar. El municipi no compta amb cap equipament així, cosa que dificulta el treball de la policia local i els Mossos davant d’aquestes infraccions: ara només poden multar i demanar a tallers de la zona que desplacin el cotxe si impedeix el pas.

El ple de l’ajuntament celebrat dimarts havia de votar l’ordenança per regular aquest servei, així com els preus de la grua (en mans de tallers locals) i de l’estada al dipòsit, que s’habilitarà a la zona del Joncar. El govern de PDeCAT i ERC va accedir a ajornar la votació a petició del PSC, a l’oposició, per concretar diversos aspectes de la nova normativa. Podria tornar a debatre’s a l’últim ple abans de les eleccions locals, que se celebraran a mitjans d’aquest mes.

Pla economicofinancer

En aquest últim ple s’haurà de debatre un pla d’ajustament economicofinancer fins al 2020. La llei estatal obliga a fer-ho després que el consistori hagi incomplert la regla de despesa, al destinar un milió dels 1,9 milions del superàvit del 2018 a les obres del camp de futbol i el passeig de Pearson.

tracking