SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Cubells estrena potabilitzadora i frena problemes de terbolesa

L’equipament ha estat finançat per l’ACA i la Diputació

Imatge de la potabilitzadora de Cubells.

Imatge de la potabilitzadora de Cubells.AJUNTAMENT DE CUBELLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cubells ha estrenat aquesta setmana la nova planta poblabilizadora que permetrà millorar la qualitat de l’aigua potable dels veïns de Cubells i del nucli de la Torre de Fluvià. Els treballs per a aquesta infraestructura es van iniciar fa tres mesos i també permetran acabar amb els problemes de terbolesa de l’aigua, especialment durant els mesos d’estiu quan s’incrementa la població, a més de garantir el subministrament d’aigua a tot el municipi.

L’actuació ha comptat amb una inversió de 186.385 euros i ha estat subvencionda per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la Diputació.

Per la seua part, l’alcalde de Cubells, Josep Regué, va explicar que amb aquest nou equipament es garanteix el correcte subministrament d’aigua potable en tot el municipi i “s’evitaran els problemes d’aigua bruta que s’han repetit en diverses ocasions”, va assenyalar.

D’altra banda, l’ajuntament d’Agramunt també ha posat en marxa la planta potabilitzadora que dota d’aigua de qualitat el nucli d’Alimara Alta. L’actuació ha tingut un cost de 44.400 euros.

tracking