SEGRE

CERTÀMENS AUTOMOBILISME

Les Borges Motor preveu vendre més de 50 vehicles

Tercera edició de la fira de cotxes d’ocasió, gerència i km 0 al parc del Terrall || El mercat de la Ganga, amb uns trenta cotxes

Joan Fontserè, al mig, va inaugurar el certamen de les Borges.

Joan Fontserè, al mig, va inaugurar el certamen de les Borges.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director del circuit de Montmeló, Joan Fontserè, va ser l’encarregat ahir d’inaugurar la fira Borges Motor, un certamen que té per objectiu promocionar el sector automobilístic a les Garrigues. Més de 200 vehicles d’ocasió, gerència i quilòmetre zero, així com tractors, maquinària agrícola i una vintena d’accessoris per al camp es troben exposats al parc del Terrall fins demà. Fontserè va destacar la importància de celebrar un certamen d’aquest tipus que aspira a superar les vendes de l’any passat (més de 50 vehicles).

“La funció de les institucions és aquesta: dinamitzar sectors importants per al territori i en aquest cas ha estat un encert”, va dir.

Per la seua part, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, va apuntar que la fira ja s’ha consolidat en aquesta tercera edició i s’ha convertit en un aparador del sector a la comarca.

La fira tancarà demà i també compta amb el mercat de la Ganga amb uns trenta vehicles més econòmics.

D’altra banda, Joan Fontserè va explicar que els promotors de Doctor Music es van interessar per Montmeló abans del veto de l’ACA i com un pla B a la ubicació inicial.

tracking