SEGRE

DENÚNCIES ROBATORI

Roben a Lleida una de les furgonetes d'Acudam

L’entitat benèfica de Mollerussa ho ha denunciat als Mossos || Demana la col·laboració ciutadana per recuperar el vehicle

Acudam va publicar a les xarxes una imatge de la furgoneta sostreta.

Acudam va publicar a les xarxes una imatge de la furgoneta sostreta.ACUDAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Acudam de Mollerussa va denunciar ahir el robatori d’una de les seues furgonetes de treball a la ciutat de Lleida. Es tracta d’un vehicle de marca Volkswagen amb matrícula L-8540-AH de la secció de ferreteria i manipulats. Els elements distintius de l’esmentada furgoneta són que en els laterals mostrava el logotip de la marca Brico Tap, en color roig. Així mateix, a les portes davanteres hi havia el símbol de l’entitat.

El robatori es va produir la nit de l’1 al 2 de maig. El conductor va estacionar el vehicle al barri de Pardinyes de Lleida i a la matinada, al tornar a buscar-lo, va descobrir que havia desaparegut, segons van explicar ahir fonts d’aquesta entitat que treballa amb persones amb discapacitats intel·lectuals a la comarca del Pla d’Urgell. Immediatament van denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra.

Acudam va alertar del robatori a les xarxes i més de 500 persones ho van compartir en hores

D’altra banda, Acudam ha demanat col·laboració ciutadana per trobar el vehicle a través de les xarxes socials, una publicació que en qüestió d’hores es va fer viral i va ser compartida per fins més de 500 persones en plataformes com Facebook i Twitter.

En concret, l’entitat demana que qualsevol persona que vegi l’esmentat vehicle o pugui tenir informació sobre la ubicació truqui al 112 o es posi en contacte amb l’empresa a través del correu electrònic info@acudam.com o bé a través del telèfon 973 71 04 04.

L’associació de Mollerussa compta, a part del Servei de Teràpia Ocupacional que atén persones amb discapacitat intel·lectual i les residències, amb una empresa fundada el 1975 amb una plantilla de més de 120 treballadors que duen a terme diferents activitats com la fabricació de cortines, alvèols per a la fruita o articles de ferreteria i material elèctric. Es fabriquen a les instal·lacions que l’entitat té al polígon de Vila-sana.

tracking