SEGRE

FIRES TRADICIÓ

Expoclàssic de Mollerussa ja prepara el 25 aniversari

La trobada de motos clàssiques reuneix uns setanta participants || Els expositors es mostren satisfets pels resultats de vendes

Algunes de les motos que van estar exposades a Mollerussa.

Algunes de les motos que van estar exposades a Mollerussa.FIRA MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El certamen Expoclàssic de Mollerussa va tancar ahir al migdia la 24 edició amb un balanç positiu avalat per l’increment de visitants i també d’expositors en aquesta edició. El 80% dels expositors van expressar la seua satisfacció amb els serveis de la fira i més del 50% van assegurar haver aconseguit els resultats esperats, segons l’enquesta que es va portar a terme durant el certamen. El president de la fira i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar la constant renovació de les firmes participants, amb un 31% que ho fan des de l’inici de la fira. Solsona va recordar que Expoclàssic és un certamen molt professional i “molt ben sectoritzat” a més de ser l’única fira de pagament de les organitzades per Fira Mollerussa. El primer edil es va referir a la celebració l’any que ve del 25 aniversari de la fira, efemèride que “requerirà algun plantejament de rècord o un reconeixement a tots els que l’han fet possible”, va dir.

Paral·lelament, la trobada de Motos Clàssiques va celebrar ahir la 26 edició i va congregar unes setanta motos participants. Els motoristes van fer una sortida per diversos pobles del Pla d’Urgell i la Noguera.

Expoclàssic va comptar amb uns quaranta expositors al Mercat de l’Accessori i el Col·leccionisme. A banda d’aquests expositors, el saló va incloure diferents exposicions de cotxes i motos clàssiques dedicades aquest any a les firmes Citroën i el model 1430 de Seat, i motos d’abans de la guerra. Durant el matí d’ahir també es va celebrar una trobada de cotxes americans.

tracking