SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un motorista després de col·lidir contra una rotonda als Alamús

La víctima tenia 41 anys i l’accident es va produir ahir a les 21.11 hores a la carretera Ll-11 || Ferit greu un altre conductor de moto en una sortida de via a Linyola

Mossos al costat de les restes de la moto, que va quedar partida en dos.

Mossos al costat de les restes de la moto, que va quedar partida en dos.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va morir aquest diumenge a la nit després de patir una sortida de via i xocar contra una rotonda de la carretera Ll-11 al seu pas pels Alamús. L’accident va tenir lloc quan passaven onze minuts de les 21.00 hores a l’altura del quilòmetre 3,4, al terme municipal d’aquesta localitat del Segrià. La víctima era un home de 41 anys i veí de Lleida. Per causes que es desconeixen i s’estan investigant, el conductor va perdre el control de la moto, que va acabar estavellant-se contra una rotonda. A conseqüència del brutal impacte, la moto va quedar partida en dos. Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i Bombers. Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida del motorista, que va morir pràcticament a l’acte.

Un altre motorista, de 46 anys, va resultar ferit de caràcter greu en una altra sortida de via que es va registrar ahir a la nit. L’accident es va produir a les 21.58 hores a Linyola, concretament al quilòmetre 8,9 de la carretera LP-3322. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dos ambulàncies del SEM i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. El motorista va patir múltiples ferides i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. El seu pronòstic era greu, segons el SEM.

A conseqüència de la brutal col·lisió, la moto que conduïa la víctima va quedar partida en dos

Amb l’accident mortal d’ahir, ja són 11 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a les comarques de Lleida. Precisament, la carretera Ll-11, que enllaça la ciutat de Lleida amb l’autovia A-2 a l’altura de Bell-lloc, ha registrat diversos accidents mortals. L’anterior, el 21 de desembre passat, quan un conductor va xocar frontalment contra la rotonda que enllaça amb la C-13 (carretera de Balaguer). Un any abans, un motorista de 59 va morir a l’encastar-se en aquest mateix punt de la C-13. I el 2016 hi va haver un altre motorista que va morir al mateix lloc que el sinistre d’ahir.

tracking