SEGRE

TRIBUNALS DROGUES

Demanen 8 anys de presó al vendre cocaïna des d'una carnisseria de Balaguer

L’acusat serà jutjat avui a l’Audiència

Cocaïna, bàscules i diners que li van confiscar, segons els Mossos.

Cocaïna, bàscules i diners que li van confiscar, segons els Mossos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de vuit anys de presó per a una veí de Balaguer, D.R., acusat de traficar amb cocaïna des de la carnisseria que regentava a la capital de la Noguera. A banda de la pena de presó, el Ministeri Públic sol·licita que se li imposi una multa de 2.000 euros com a suposat autor d’un delicte per vendre substàncies que causen greus danys a la salut. Està previst que el judici se celebri aquest matí a l’Audiència de Lleida. Li van decomissar més d’onze grams de cocaïna i 47.025 euros en metàl·lic.

L’acusat, un home de 46 anys de nacionalitat marroquina, va ser detingut el 24 d’octubre de l’any 2017 pels Mossos d’Esquadra. La policia havia iniciat mesos enrere una investigació al rebre diferents informacions que apuntaven que s’estava traficant amb droga des d’un establiment comercial de la plaça del Mercadal.

Els Mossos li van decomissar 47.025 € que van trobar a l’establiment i al seu domicili

El dia de la detenció, els investigadors van practicar un escorcoll a la carnisseria en el qual van trobar 11,48 grams de cocaïna distribuïts en vint-i-dos paperines per entregar-les, una bàscula electrònica i 14.670 euros en metàl·lic, segons la Fiscalia, “procedents de la venda al públic de la referida substància”. Al seu domicili, situat al carrer Boters de la capital de la Noguera, van trobar 0,84 grams de marihuana, una altra bàscula, una agenda amb diferents anotacions de les possibles transaccions de droga, diversos estris que estarien destinats a la preparació dels embolcalls amb les substàncies per a la venda i 32.355 euros. La droga intervinguda estava valorada en 685 euros. També van decomissar tres mòbils.

Els agents dels Mossos d’Esquadra que ho van investigar declararan com a testimonis.

tracking