SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per corrupció de menors un tècnic municipal de Mollerussa

Un veí de quaranta-cinc anys que es dedica a la prevenció i mediació comunitària

Àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Mollerussa, on els Mossos van fer ahir un escorcoll.

Àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Mollerussa, on els Mossos van fer ahir un escorcoll.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar ahir al matí per un suposat delicte de corrupció de menors el tècnic de Prevenció i Mediació Comunitària de l’ajuntament de Mollerussa, O.G.P., de 45 anys. El cas, que ha estat declarat secret pel jutjat de Balaguer, és investigat per la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) amb la col·laboració de la Unitat de Delictes Informàtics. Els investigadors van detenir ahir al matí l’home i van practicar un escorcoll al seu domicili. Posteriorment, també van escorcoll part de l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’ajuntament de la capital del Pla Urgell.

Els Mossos d’Esquadra feia diverses setmanes que investigaven l’home després que rebessin una denúncia. Ahir, durant l’escorcoll, li van intervenir el mòbil, així com equips informàtics, que seran analitzats pels especialistes a la recerca de proves o indicis, segons van informar fonts solvents. Les anàlisis serviran per determinar els delictes pels quals seria finalment imputat, en el supòsit que ho sigui. Pel que sembla, hi podria haver arxius de contingut sexual. El detingut podria passar a disposició judicial entre avui i demà als jutjats de Balaguer, que hauran de decidir si ingressa a la presó o queda lliure, amb càrrecs i alguna mesura o sense càrrecs. Fa anys que el detingut treballa com a tècnic de l’àrea municipal de Prevenció i Mediació Comunitària, que es va posar en marxa el 2009 amb l’objectiu de pal·liar i donar resposta, en la mesura que fos possible, a totes aquelles problemàtiques i necessitats que afecten la relació entre els ciutadans.

Els Mossos van escorcollar el domicili i el lloc de treball i van confiscar mòbils i ordinadors

Així mateix, l’investigat és una persona molt implicada en la vida social de Mollerussa. Per la seua banda, l’ajuntament de la capital del Pla va declinar realitzar declaracions sobre aquesta qüestió. La notícia va causar sorpresa entre els veïns de la ciutat.

tracking