SEGRE

CIUTADANS

Cs portarà a Fiscalia l'alcalde d'Alcarràs per unes pancartes

Ciutadans va organitzar ahir un acte a la plaça Sant Pere.

Ciutadans va organitzar ahir un acte a la plaça Sant Pere.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans va anunciar ahir que denunciarà a la Fiscalia l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra (ERC), per tenir pancartes a la façana del consistori i “no respectar la neutralitat política del municipi”. Així ho va anunciar ahir el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, en un acte celebrat a la plaça de Sant Pere de Lleida, on va denunciar que Serra “es cregui el governador d’Alabama” per permetre pancartes, llaços i estelades a la façana de l’ajuntament, el mobiliari urbà i els espais públics d’aquest municipi. I el va citar a “respectar la llibertat i dignitat de tots els seus veïns, inclosos els que no pensen com ells”.

Acompanyat pels caps de llista de les setze candidatures que Ciutadans presentarà a les eleccions municipals a Lleida, Carrizosa va alertar sobre “els complexos del PSOE i la seua fingida neutralitat política a l’hora de denunciar la presència de llaços grocs”. Per això, va demanar “concentrar el vot constitucionalista en el vot taronja” i “evitar que el socialisme pacti amb les formacions separatistes a l’ajuntament de Lleida perquè la ciutat no és independentista i votar els socialistes fa que sembli votar independentista”, va apuntar.

Per la seua part, l’alcaldable de Ciutadans per Lleida, Ángeles Ribes, es va comprometre a “no permetre que els separatistes s’apropiïn la ciutat i silenciïn totes les persones que no pensen com ells”. Finalment, va recordar que “el vot útil és el vot a Ciutadans” perquè “en quatre anys d’oposició i amb quatre regidors, es van aconseguir més de quater-cents propostes que han permès millorar la vida de tots els ciutadans”. A més, “ja és hora de tenir per primera vegada una dona alcaldessa a Lleida”, va finalitzar.

tracking