SEGRE

Entren en funcionament dos nous radars de tram a l'A-2 en els dos sentits de la marxa

Seran entre Jorba i Argençola

Entren en funcionament dos nous radars de tram a l'A-2 en els dos sentits de la marxa

Entren en funcionament dos nous radars de tram a l'A-2 en els dos sentits de la marxaGovern.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit posarà en funcionament dos nous radars de tram a partir del dijous 16 de maig amb l’objectiu de reduir la velocitat excessiva o inadequada, així com la sinistralitat. Aquests sistemes de control de la velocitat responen a les directrius fixades en el Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i són una eina eficaç alineada amb l’estratègia de la Visió Zero.

En concret, es posarà en marxa un radar de tram a l’A-2 entre Jorba i Argençola en sentit Barcelona i que controlarà la velocitat al llarg d’un tram de 5,96 km de longitud. En sentit Lleida també hi haurà un radar de tram entre les dues mateixes poblacions. El límit màxim de velocitat permès a la via és de 120 km/h.

Funcionament dels radars de tram Aquest sistema de control de la velocitat mitjana funciona a través d’un equipament de reconeixement de matrícules situat a l’inici i al final del tram controlat, el qual mesura el temps de recorregut i en calcula la velocitat mitjana per determinar si s’ha superat el límit màxim de velocitat permès. Aquests cinemòmetres tenen l’objectiu de prolongar l'efecte de la reducció de velocitat durant diversos quilòmetres per fer un espai viari segur.

tracking