SEGRE

REGULACIÓ VIA PÚBLICA

La Seu identifica en un mes cinc amos de gossos per no recollir els excrements

Un gos, just després de defecar, ahir a l'avinguda del Segre.

Un gos, just després de defecar, ahir a l'avinguda del Segre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell multarà cinc amos de gossos censats a la capital al comprovar que no s’han recollit alguns dels excrements, els quals han estat localitzats a l’espai públic de la ciutat. De les 35 mostres que s’han enviat fins ara a un laboratori especialitzat en l’anàlisi d’informació genètica, ja s’han rebut resultats de la meitat i, d’aquestes, en gairebé un 30 per cent dels casos s’ha pogut determinar amb claredat l’animal al qual pertanyen.

A més a més, la Policia Local ha obert tres expedients sancionadors a persones que encara no han facilitat les dades de l’ADN de les seues mascotes, una vegada el mes d’abril passat va expirar el termini per fer-ho de manera voluntària. D’altra banda, la tramitació de les primeres sancions suposa el final de la fase informativa de la campanya “Ara les caques de gos ja tenen propietari”.

La policia obre tres expedients sancionadors per no facilitar l’anàlisi de l’ADN de les mascotes

Des del juliol passat, s’han obtingut les dades genètiques de 835 gossos, un 62 per cent dels que estan censats al municipi. Des del dia 1 de maig ja es pot multar per aquesta raó els titulars dels gossos.

tracking