SEGRE

PARTITS JXCAT

Mas demana el vot a JxCat per l'“arrelament territorial” a Lleida

L’expresident visita l’Urgell i el Pla

Artur Mas es va fotografiar a Miralcamp amb David Bonvehí i els alcaldables de JxCat al Pla d’Urgell.

Artur Mas es va fotografiar a Miralcamp amb David Bonvehí i els alcaldables de JxCat al Pla d’Urgell.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat Artur Mas va demanar ahir el vot per a les candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) a les properes eleccions municipals. Ho va fer durant una visita que va fer a les comarques lleidatanes que va incloure Bellpuig, Tàrrega i Miralcamp. En aquesta última localitat es va fotografiar al costat de l’actual president del PDeCAT, David Bonvehí, i els alcaldables de JxCat al Pla d’Urgell.

Mas va argumentar a Bellpuig que JxCat “és una de les formacions polítiques amb més implantació territorial al país” i va definir els seus candidats com “gent molt arrelada que està fent molt bon treball”.

Així mateix, va recalcar que “si aconseguim uns resultats excepcionals, millor ens podrem defensar i avançar”. El que va ser el primer líder del PDeCAT després de la refundació de l’antiga Convergència va visitar el mercat setmanal de Bellpuig acompanyat de l’alcalde del municipi, president del consell de l’Urgell i candidat a la reelecció per JxCat, Salvador Bonjoch. A l’acte van assistir també altres membres de la candidatura. L’expresident va destacar el bon treball de Bonjoch al capdavant del consistori, que en els últims vuit anys ha reduït el seu deute de més del 140% al 45%.

Per la seua part, Bonjoch va explicar que “durant aquests anys hem treballat dur reduint el deute però a més millorant els polígons industrials, on tan sols ens queda instal·lar fibra òptica” per dotar-los d’un accés a internet d’alta velocitat. En aquest sentit, el cap de llista de JxCat va destacar que en els últims anys “s’han creat molts llocs de treball” a la localitat i que “en poc temps hem crescut amb més de 250 habitants”.

tracking