SEGRE

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR

Traslladen actes de les festes de Mollerussa a una carpa a Crist Rei

Com la JoveFest! o la llonganissada, davant la previsió de pluja

L’aparcament on s’instal·larà l’envelat.

L’aparcament on s’instal·larà l’envelat.DANI REBOLLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa instal·larà un envelat de 600 metres quadrats a l’aparcament del carrer Crist Rei per evitar la cancel·lació d’activitats de la festa major, davant la possibilitat de pluja. Així, l’espai serà escenari de la llonganissada popular del Jovent i el concert de l’orquestra The Aguateques. També acollirà l’espectacle familiar de divendres al matí a càrrec d’El Pot Petit i la cinquena JoveFest, que estava prevista al pati de l’Escola Municipal de Música.

La festa major de Mollerussa, que se celebrarà del 16 al 19 de maig, presenta un programa amb més d’una cinquantena d’activitats per a tots els públics amb novetats com una escape room amb el personatge de Lo Parrot com a protagonista, organitzat per Òmnium Lleida, i un taller de circ a càrrec de la companyia Tapetelando.

Els actes començaran dijous amb el tradicional repic de campanes i l’espectacle de foc de Diables de Mollerussa. Entre els diferents actes previstos, hi ha les havaneres de Les Anxovetes, divendres a la nit a L’Amistat, la 12a Trobada Gegantera i Grallera a la plaça Manuel Bertrand de dissabte i la 12a Trobada Motera de Festa Major de diumenge.

El comerç tornarà a sortir al carrer a través del Mercat de Festa Major, que celebra aquesta any la 26a edició i comptarà amb una quarantena d’establiments participants ubicats a la plaça Manuel Bertrand.

tracking