SEGRE

Una vintena de municipis de Lleida disposaran de punts wifi gratuïts

Cent municipis catalans i vuit d'illencs disposaran d'aquests punts gràcies a la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea

Nalec

Nalec

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Europea ha publicat avui el resultat de la segona convocatòria de propostes WiFi4EU, que es va fer del 4 al 5 d’abril. Finalment seran 3.400 els municipis que rebran un ajut de 15.000 euros per poder instal·lar zones wifi en espais públics, inclosos ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. El pressupost total d’aquesta convocatòria és de 51 milions d’euros i s’han rebut sol·licituds de tots els països que participen en el programa, els estats membres de la UE, Islàndia i Noruega.

En aquesta segona convocatòria són cent el municipis catalans que han estat seleccionats i que se sumen als quaranta-quatre que van ser-ho en la passada edició. A les balears un total de vuit municipis han aconseguit el finançament i se sumen als tres de la primera convocatòria.

El concret, els municipis lleidatans que han aconseguit aquest bo són els següents: Corbins, Arbeca, Ciutadilla, Soriguera, Estaràs, La Fuliola, Gósol, Lladorre, Llavorsí, Lleida, Maldà, Nalec, Els Omells de Na Gaia, El Palau d'Anglesola, Sant Guim de Freixenet, La Seu d'Urgell, El Soleràs, Tàrrega i Tornabous.

Aquests se sumen als 10 altres municipis de l'edició anterior: Alòs de Balaguer, Bellpuig, les Borges Blanques, Castellserà, Esterri d'Àneu, la Pobla de Segur, Solsona, Tírvia, Torre-serona i Vilagrassa.

tracking