SEGRE

TURISME INICIATIVES

Balaguer reparteix flors per embellir balcons de la ciutat

Segona edició del concurs, que es farà a finals de juny

Presentació del projecte ahir a l’ajuntament.

Presentació del projecte ahir a l’ajuntament.AJUNTAMENT DE BALAGUER

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer ha organitzat el segon concurs Flors als Balcons, per adornar i decorar establiments i habitatges del centre històric de la capital. Així mateix, també s’inclouen en el concurs les cases d’altres zones de Balaguer que tinguin un jardí visible des de la via pública.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és afavorir la implicació dels veïns per augmentar la vegetació de la ciutat i embellir-la creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.

L’any passat, el concurs va tenir molta acceptació i aquest any s’hi han introduït noves categories: balcons del centre històric, balcons Balaguer, jardins i equipaments públics.

Així, tots els interessats a participar en aquesta segona edició es poden inscriure des d’avui fins al 7 de juny a l’ajuntament.

El concurs es portarà a terme la setmana del 17 al 21 de juny. En aquest sentit, els veïns interessats podran recollir una planta per habitatge aquesta mateixa tarda a partir de les 5 fins a les 8 davant de l’ajuntament de la capital de la Noguera.

tracking