SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit de gravetat un motorista al xocar amb un animal a Artesa de Segre

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va resultar ferit greu ahir al matí al xocar amb el vehicle contra un animal a Artesa de Segre. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident va tenir lloc a les 8.16 hores a la carretera C-1412B al terme municipal d’Artesa de Segre, a la Noguera, en direcció Tremp. Un motorista que circulava per la via va col·lidir contra un animal, un cabirol o un senglar, i va tenir una caiguda a causa de l’impacte. Fins al lloc de l’accident es van traslladar efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van evacuar el motorista amb pronòstic greu fins a l’hospital de Tremp.

Els accidents causats per animals s’han triplicat en l’última dècada i l’any passat es van registrar un total de 690, una xifra rècord, atès que suposen dos col·lisions de mitjana al dia. Una xifra que no para d’augmentar i que es deu al fet que cada vegada hi ha més exemplars de senglars i cabirols a les comarques del Segrià, Garrigues, Pla d’Urgell, Segarra, Urgell i Noguera.

En el primer trimestre de l’any, els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat un total de 170 col·lisions provocats per animals a la província de Lleida, 121 dels quals per culpa de senglars.

tracking