SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Recuperen la furgoneta que van robar a Acudam

Els Mossos la troben al Vendrell

La furgoneta, ahir al dipòsit de la comissaria del Vendrell.

La furgoneta, ahir al dipòsit de la comissaria del Vendrell.ACUDAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han recuperat la furgoneta robada a Acudam de Mollerussa. L’entitat, que treballa amb persones amb discapacitats intel·lectuals a la comarca del Pla d’Urgell, va demanar col·laboració ciutadana el passat dia 3 de maig a través de les xarxes socials.

El robatori de la furgoneta, de la secció de ferreteria i manipulats, es va produir la nit de l’1 al 2 de maig. El conductor va estacionar el vehicle al barri de Pardinyes de Lleida i a la matinada, quan va tornar a buscar-lo, va descobrir que havia desaparegut.

Finalment, la policia va localitzar ahir a la matinada el vehicle en una àrea de descans de l’autopista AP-7, a prop del Vendrell. Posteriorment, la van portar fins al dipòsit de la comissaria de la capital del Baix Penedès. Treballadors d’Acudam es van desplaçar ahir fins a la comissaria per poder retirar el vehicle i portar-lo de nou a Acudam. Des de l’entitat van explicar que la furgoneta ha patit alguns desperfectes i estava previst que ahir mateix fos traslladada amb una grua fins a Mollerussa. Una vegada estigui a la capital del Pla d’Urgell, l’entitat realitzarà una valoració sobre el seu estat i funcionalitat.

tracking