SEGRE

Mor un veí de Guissona atropellat pel seu propi tractor

El mossèn de Torà va trobar la víctima, un pagès de cinquanta-tres anys

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques

Una ambulància del Servei d'Emergències MèdiquesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Guissona de 52 anys, R.C., originari de Palouet (nucli agregat de Massoteres), va morir ahir atropellat pel seu propi tractor. L’home, agricultor i ramader, va sortir al matí a treballar i els familiars van sortir a buscar-lo al veure que no arribava a l’hora de dinar a casa. El va trobar el rector de Torà, Fermí Manteca, a la partida d’Empalous en direcció a l’ermita de Sant Pere dels Murinyols, on cada any se celebra una missa a finals de maig. El capellà es traslladava fins al lloc per comprovar si el camí d’accés faria viable el pas dels feligresos per aquest tram. Es tracta d’una via en molt mal estat enmig de Palouet i Torà.

Quan va arribar al lloc, el tractor continuava encès i un bancal impedia que seguís circulant. Tot apunta que l’home hauria baixat del vehicle en marxa per manipular algun objecte i hauria estat atropellat, segons van informar des del Servei Català de Trànsit. La via en la qual van tenir lloc els fets és un camí molt poc transitat, per la qual cosa no es va trobar la víctima mortal fins ben entrada la tarda, a més d’un quilòmetre per l’interior del camí.

D’altra banda, fins al lloc dels fets es van traslladar els alcaldes de Torà i Massoteres, a més de tres ambulàncies, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres dotacions més dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

tracking