SEGRE

LA CARA DE...

Jordi Arbós: «Som molt bons a Fulleda!»

Ass. Progressista de Fulleda - AM

«Som molt bons a Fulleda!»

«Som molt bons a Fulleda!»SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Són menys de cent habitants i dos llistes. L’altra és fantasma?

Sí, i aquest any és del PSC. Ningú coneix la candidata però, per Facebook, sabem que treballa per al partit. A les anteriors, la llista fantasma era de Convergència i va sortir una regidora, que era d’Arbeca. Ara JxCat ha tingut més decència i no s’hi presenta.

Fer la seua llista no ha degut costar gaire, no?

Ara ens hi presentem tres, que és el nombre de regidors que corresponen al municipi al tenir menys de cent veïns. I no ha costat gaire, no. Teníem clar que si no era un s’hi posaria un altre però que seríem tres. La gent va assumir que havíem de continuar amb el projecte iniciat fa dotze anys.

Fulleda va ser notícia el 2016 pel primer naixement en quinze anys, el de Martina. La cosa va millor?

Doncs sí, i no per un naixement, sinó que perquè uns holandesos ens han dit que vindrien a viure aquí, i tenen un nen. Així que suposarà un 100% més de nens!

El poble és conegut per Agustina d’Aragó i també per Txell Bonet. No han pensat que el nadó que esperen amb Jordi Cuixart s’empadroni aquí?

Doncs és un tema que treballarem però és difícil. La Txell té casa aquí i al Cuixart li encanta venir. Som molt bons a Fulleda i amb ell i ella li donaríem encara més empenta!

Celebren una fira que es diu Heroica...

Sí, el nom és per Agustina, i la gent del poble s’hi bolca. També tenim la Marxa Heroica, amb 400 inscrits! Activitats així ens serveixen perquè vingui gent i potser algú vulgui quedar-se en un futur.

Tenen pàrquing d’autocaravanes.

Sí, i fa uns dies van venir quinze influencers del sector i no sap com es van multiplicar els impactes de Fulleda a les xarxes!

La meitat dels ingressos municipals vénen de les eòliques, no?

Sí, ens proporcionen uns recursos extres que ens serveixen per no haver d’anar a demanar almoina a les administracions quan sorgeix algun problema. A més ens ha permès posar punts wifi, el pàrquing...

I quins projectes tenen?

Construirem columbaris al cementiri, instal·larem una estació meteorològica i traslladarem l’ajuntament perquè sigui més accessible. I tindrem desfibril·lador, el pagui o no la Diputació, que fa tres anys que ens dóna llargues.

«Som molt bons a Fulleda!»

«Som molt bons a Fulleda!»SEGRE

tracking