SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Mollerussa adjudica la renovació de la gespa artificial del camp de futbol

Començarà a l’inici de l’estiu i inclou la construcció d’una nova zona de futbol 7

El camp acull diferents competicions del CFJ Mollerussa.

El camp acull diferents competicions del CFJ Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha adjudicat al Banc Santander la renovació de la gespa artificial del camp de futbol així com la transformació de les actuals pistes de tenis en un camp de futbol 7. L’entitat financera és l’encarregada de proposar l’empresa proveïdora de la reforma, que serà Fieldturf Poligras, amb un pressupost de 336.845 euros i un termini d’arrendament financer de 60 mesos.

L’alcalde en funcions, Marc Solsona, va remarcar que la previsió és començar amb l’adequació una vegada finalitzada la temporada, aproximadament a finals de juny. L’objectiu és modernitzar aquest complex esportiu oferint més espais per permetre la pràctica esportiva amb l’adequació d’un nou camp de futbol 7. Per construir-lo s’utilitzarà part de l’antiga gespa de l’actual camp principal, que es va instal·lar fa dotze anys. Així mateix, tenir més espais d’entrenament ajudarà a reduir les sessions al camp de futbol 11 i, per tant, reduirà el desgast de la nova gespa, tal com va remarcar ahir el primer edil.

Les obres compten amb un pressupost de 336.845 euros, que es pagarà durant cinc anys

El camp municipal és utilitzat diàriament pels diferents equips de totes les edats del CFJ Mollerussa, a part d’acollir competicions tots els caps de setmana. L’entitat celebrarà diumenge vinent l’acte central del seu centenari al teatre L’Amistat.

Plataforma elevadora de persones a l’edifici Sant Jordi El consistori de la capital del Pla d’Urgell també ha adjudicat a l’empresa Arroquetes la instal·lació d’una plataforma elevadora de persones en els accessos de l’edifici Sant Jordi per reduir les barreres arquitectòniques en aquest complex, que acull una entitat dedicada a l’atenció de la gent gran, així com també el Jutjat de Pau, el Patronat de Fira de Mollerussa i la seu d’altres entitats municipals, entre altres.

tracking