SEGRE

EMPRESES PROJECTES

Torrons Vicens obrirà el 2020 a Agramunt una escola de torronaires i un restaurant

Oferirà cursos sobre l’elaboració del torró i el xocolate i habilitarà un allotjament per a una trentena d’alumnes || Abans de l’octubre es posaran en marxa els dos nous obradors de l’empresa

La masia d’Agramunt que acollirà la Ciutat del Torró a partir de l’any que ve.

La masia d’Agramunt que acollirà la Ciutat del Torró a partir de l’any que ve.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Torrons Vicens d’Agramunt obrirà l’any que ve una escola de torronaires, sobre l’elaboració de torrons i xocolate, un allotjament per als alumnes i un restaurant. El propietari de l’empresa, Ángel Velasco, va explicar ahir que la inauguració de la Ciutat del Torró serà el 2020, coincidint amb els seus vint anys al capdavant de la firma. Aquests equipaments s’ubicaran en una masia davant de la fàbrica, a peu de la C-14, on fa mesos que els obrers treballen a contrarellotge. Velasco va avançar que a l’escola de torroners s’impartiran cursos i monogràfics de torrons i xocolates, productes dolços i de pastisseria. Al costat de l’escola habilitarà un allotjament amb capacitat per a unes trenta persones. Velasco va assegurar que treballa per firmar convenis de col·laboració amb gremis de pastisseria i professionals destacats del sector.

La inauguració de la Ciutat del Torró coincidirà amb l’obertura de les noves instal·lacions de Torrons Vicens al polígon d’Agramunt. Abans de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que se celebra a l’octubre, està previst posar en marxa dos nous obradors, d’uns 1.500 metres quadrats cada un. El primer per al xocolate i l’altre per als torrons, especialitats ecològiques i sense sucre i massapans i rovells. Tots amb vistes que els visitants puguin veure de primera mà l’elaboració dels productes. Torrons Vicens té 250 treballadors i amb les noves instal·lacions es crearan uns quaranta llocs de treball.

D’altra banda, Torrons Vicens ha actualitzat els audiovisuals del Museu del Torró i la Xocolata a la Pedra i ha incorporat les noves empreses gestionades per Velasco com Xocolata Jolonch (la marca més antiga del món en l’elaboració de xocolate a la pedra) i Ametlles Vicens.

Una empresa amb més de dos segles d’edat i fidel a la tradició Torrons Vicens és una empresa familiar amb llarga tradició torronera, que ha estat fidel a l’elaboració artesana del torró durant més de dos segles, especialment el torró d’Agramunt. La firma va nàixer el 1775 i l’empresa va passar de generació en generació de la família Vicens fins que l’any 2000 els empresaris Ángel Velasco i el seu fill Ángel Velasco Herrera van assumir la direcció per fer-la créixer mantenint la tradició i apostant per la innovació i el servei. Durant aquests dinou anys, Torrons Vicens ha adquirit Xocolata Jolonch, ha obert una xocolateria al centre d’Agramunt, ha engegat la filial Ametlles Vicens a Vilagrassa i ha obert desenes de botigues amb marca pròpia per tot el món on exporta i ha convertit el torró d’Agramunt i el xocolate a la pedra en un símbol de qualitat i tradició. El 2011 també va obrir el Museu del Torró i la Xocolata a la Pedra.

La masia d’Agramunt que acollirà la Ciutat del Torró a partir de l’any que ve.

La masia d’Agramunt que acollirà la Ciutat del Torró a partir de l’any que ve.SEGRE TÀRREGA

tracking