SEGRE

SERVEIS QUEIXA

Agramunt denuncia un tall de llum sense avisar veïns i comerciants

L’ajuntament anuncia que emprendrà accions legals contra l’elèctrica || La companyia assegura que havia consensuat els treballs amb el consistori

Andrei Nasalean, de The Garden, mostra la cafetera sense funcionar.

Andrei Nasalean, de The Garden, mostra la cafetera sense funcionar.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt va anunciar que emprendrà accions legals contra Endesa pel tall de subministrament que va patir ahir part de la localitat, asseguren, sense previ avís. Així ho va anunciar el consistori al seu compte de Facebook, en el qual va explicar que “la companyia subministradora elèctrica ha procedit a tallar la llum per a operacions de manteniment i nova connexió sense que des de l’ajuntament s’hagi autoritzat.

Per aquesta raó, informem que davant les queixes rebudes, procedirem a emprendre les accions legals que corresponguin”. En canvi, fonts d’Endesa van afirmar que “havíem informat i consensuat el tall de llum amb el consistori”. Van afegir que estava previst fer-ho el dia de les eleccions i van pactar retardar-lo una setmana per evitar problemes en les votacions.

El tall de llum va tenir lloc entre les 8 i les 11 del matí i els més perjudicats van ser els comerços, que van lamentar les pèrdues. El responsable del bar The Garden, Andrei Nasalean, va explicar que “no podem fer res, la cafetera no funciona, les neveres i els frigorífics s’estan descongelant i no podem utilitzar la cuina”.

Al carrer Sió, la pastisseria Rosich - Gabarró va xifrar les pèrdues en almenys 1.000 euros i van lamentar que no “ens han avisat, en cas contrari, ens hauríem organitzat però ningú ens havia dit res”. La companyia va explicar que desconeixia el nombre d’afectats abonats. S’ha d’assenyalar que en algunes zones del carrer Sió, el carrer Sant Joan i la plaça del Pou van tenir subministrament durant tota la jornada i no es van veure afectats.

Andrei Nasalean, de The Garden, mostra la cafetera sense funcionar.

Andrei Nasalean, de The Garden, mostra la cafetera sense funcionar.SEGRE TÀRREGA

tracking