SEGRE

Mor en un accident de trànsit l'empresari lleidatà Santi Llusera

Conseller delegat de GLS Prefabricats, va patir una sortida de via amb la seua motocicleta a Àger

Santi Llusera

Santi LluseraXavier Farreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari lleidatà Santi Llusera Solsona, conseller delegat de GLS Prefabricats, ha mort als 55 anys en un accident de motocicleta. Llusera, veí d’Alcoletge, va resultar ferit crític aquest diumenge a la tarda en patir una sortida de via quan circulava amb la seua motocicleta per la C-12 a Àger. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir al punt quilomètric 193 i els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.52 hores. Llusera va ser traslladat en helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) fins l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Aquest dilluns, no obstant, ha estat comunicada la seua mort.

Arran de l’accident es van activar tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

GLS Prefabricats és el resultat de la fusió de les empreses Cafisol S.A., Leripresa-Lleida de prefabricats S.A. i Vituc S.L i es tracta d’un grup de capital familiar amb més de 40 anys d’experiència al món del formigó i els àrids. Compta amb quatre plantes de producció des d’on subministren a tot el mercat espanyol, Andorra i Sud de França.

El mes de març Llusera va firmar un acord de col·laboració amb l'IRBLleida per donar suport a la investigació biomèdica.

tracking