SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut a Fraga per violència masclista i tinença il·lícita d'armes

Imatge de l’arsenal confiscat als dos detinguts.

Imatge de l’arsenal confiscat als dos detinguts.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Fraga va detenir divendres un home acusat d’un delicte de violència de gènere i un altre de tinença il·lícita d’armes, així com un segon home com a cooperador necessari en la tinença il·lícita d’armes. Els arrestos es van produir en el marc de l’operació anomenada Viartan, que es va iniciar després d’una denúncia per localitzar i detenir un home com a suposat autor d’un delicte de violència de gènere. Els dos detinguts, veïns de Fraga, van quedar en llibertat amb càrrecs. Per la seua part, la víctima va ser derivada a serveis socials per garantir la seua seguretat.

Després de localitzar el suposat autor dels fets, la Guàrdia Civil va realitzar una entrada i escorcoll voluntari, tant al seu domicili com en el d’un familiar, i van localitzar a l’interior dels habitatges una escopeta a la qual li havien retallat els canons i que havia estat robada a Lleida l’any 2014.

També es van confiscar en els respectius domicilis dos escopetes de perdigons, tres katanes, dos sabres i deu ganivets de diferents mides.

tracking