SEGRE

Successos

La dona trobada en una séquia de Seròs va morir ofegada i no presentava signes de violència

El cadàver va ser trobat a prop del monestir d’Avinganya.

El cadàver va ser trobat a prop del monestir d’Avinganya.JORDI GUARDIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona que van trobar morta diumenge a primera hora del matí en una séquia de Seròs, com va avançar SEGRE ahir, va morir ofegada almenys un dia abans i no presentava signes de violència, segons han revelat els primers resultats de l’autòpsia. D’aquesta manera, la dona hauria mort entre divendres i dissabte al matí. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra seguien ahir pendents de confirmar-ne la identitat. Pel que sembla, es tractaria una dona d’uns seixanta anys d’origen estranger que no residia a Seròs.

El cos sense vida es va trobar en una séquia a prop del monestir d’Avinganya, a uns dos quilòmetres de la localitat. La dona anava indocumentada i els agents de la policia científica no van trobar signes evidents de criminalitat.

Ahir van recuperar els cossos dels pescadors desapareguts al pantà de Mequinensa

En un altre ordre de coses, la Guàrdia Civil i els Bombers de la Diputació de Saragossa van recuperar ahir a la tarda al pantà de Mequinensa els cossos dels dos pescadors alemanys que van desaparèixer divendres de la setmana passada després que col·lidissin dos embarcacions. Es tracta de dos homes de 54 i 55 anys i el xoc va tenir lloc davant l’embarcador de Casp.

tracking