SEGRE

MUNICIPIS OCUPACIÓ

Projecten a la Franja un càmping de luxe

També preveuen una planta de prefabricats per a vivendes que crearà 35 llocs de feina

L’ajuntament de Mequinensa.

L’ajuntament de Mequinensa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Taula de la Mineria d’Aragó ha prioritzat a l’última reunió quaranta nous projectes empresarials que es finançaran a través del pla de Mineria. D’aquests, sis es desenvoluparan a Mequinensa, la qual cosa comportarà la creació de 66 llocs de treball i una inversió de més de divuit milions d’euros. Segons l’alcaldessa en funcions, Magda Godia, els aspectes més importants són la construcció d’una fàbrica de prefabricats de formigó per a habitatges impulsat per l’empresa Spring Capital amb una inversió de 9,6 milions que crearan trenta-cinc llocs de feina, i la instal·lació d’un càmping de luxe que preveu una inversió de gairebé sis milions d’euros i la creació de vint-i-un llocs de treball que promou l’empresa Ebrus. L’alcaldessa va indicar que aquest projecte està impulsat per empresaris catalans i aragonesos que ja en van presentar un per a un hotel de luxe fa deu anys. La crisi va paralitzar la iniciativa, que es torna a reprendre però aquesta vegada amb la construcció de bungalous, per la qual cosa s’haurà de modificar el projecte inicial, en què ja treballen, va remarcar. Una altra de les iniciatives se centra en la modernització de la central hortifructícola de l’empresa Albice, que costarà 1,3 milions d’euros i crearà quatre llocs de treball.

Aquestes tres iniciatives s’inclouen a l’apartat de grans projectes. Pel que fa a petits projectes, Godia va destacar la millora de la central fructícola de Llamfruit Cherry per mig milió d’euros i la creació de dos llocs de treball; l’ampliació d’una nova nau de mecanitzacions que impulsa l’empresa Mequitec Mantenimiento per 467.000 euros i tres llocs de feina, i la modernització d’un taller de reparació de vehicles propietat d’Automotor Center per 180.000 euros i la creació d’un lloc de treball.

Ara, els projectes els haurà de valorar el Govern central per rebre la corresponent subvenció que ha proposat el Govern aragonès.

tracking