SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

L’esport critica que no es multi els socorristes sense titulació

Piscines de l’Urgell i Segrià - L’Urgell impulsa un forfet per entrar a 18 piscines de la comarca, totes menys les de Guimerà i Tàrrega, i incorpora descomptes per a persones amb discapacitat. D’altra banda, els veïns de l’Albagés, Asp ...

Piscines de l’Urgell i Segrià - L’Urgell impulsa un forfet per entrar a 18 piscines de la comarca, totes menys les de Guimerà i Tàrrega, i incorpora descomptes per a persones amb discapacitat. D’altra banda, els veïns de l’Albagés, Asp ...SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC) va criticar ahir que la Generalitat no sancioni els socorristes sense titulació fins al 30 de setembre (vegeu SEGRE d’ahir). En el decret llei de la moratòria al règim sancionador, el Govern apunta que “el nombre de professionals inscrits i en actiu és insuficient per cobrir la demanda”.

Des del COPLEFC van expressar “profund malestar” per la moratòria i van assenyalar que “la situació no és de falta de professionals, sinó de situació laboral precària”.

El COPLEFC va assegurar que aquesta mesura “genera inseguretat jurídica” i “comporta una via molt perillosa per al funcionament econòmic del conjunt del sector”.

tracking