SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Intenten sense èxit salvar un home caigut al canal a Sudanell

La víctima seria un temporer que treballava a la campanya de recollida de fruita || Els serveis d’emergència no van poder fer res per evitar la seua mort

Familiars i amics del difunt a prop del lloc on va caure al canal de Seròs.

Familiars i amics del difunt a prop del lloc on va caure al canal de Seròs.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va morir ofegat ahir a la tarda al caure al canal de Seròs al seu pas per Sudanell. Segons fonts properes al cas, es tractaria d’un temporer immigrant que treballava en la campanya de recollida de fruita en aquesta localitat del Segrià. Diversos testimonis que van presenciar com va caure a l’aigua poc després de les dos del migdia van intentar sense èxit rescatar-lo amb cordes.

Fins al lloc es van traslladar els Bombers de la Generalitat, que van activar cinc dotacions terrestres, els bussejadors del Grup d’Actuacions Especials Subaquàtiques i un helicòpter, que va intentar localitzar la víctima durant prop de sis hores. Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-lo i, quan van trobar el cos i van aconseguir treure’l de l’aigua, poc abans de les vuit de la tarda, l’home ja havia mort. Com és habitual en aquests casos, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de la mort, que l’autòpsia haurà de determinar.

Així mateix, a última hora d’ahir es va activar l’equip d’assistència psicològica per oferir suport als familiars de la víctima. Fa tot just sis dies, dilluns passat, van trobar morta una dona d’uns seixanta anys i origen estranger en una séquia de Seròs, a prop del monestir d’Avinganya. Com ja va publicar SEGRE, els primers resultats de l’autòpsia van revelar que va morir ofegada almenys un dia abans i no presentava signes de violència. La dona anava indocumentada i els agents de la policia científica van descartar que hi hagués signes evidents de criminalitat.

Familiars i amics del difunt a prop del lloc on va caure al canal de Seròs.

Familiars i amics del difunt a prop del lloc on va caure al canal de Seròs.MAITE MONNÉ

tracking