SEGRE

ACTUALITZACIÓ. L'incendi del Perelló ja ha cremat 200 hectàrees de superfície forestal


El foc obliga a desallotjar per precaució una dotzena de veïns de nou masies de la zona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'incendi que ha començat cap a dos quarts de dotze del migdia a la Collada del Perelló (Baix Ebre) ha cremat fins ara almenys 200 hectàrees de superfície forestal i segueix fora de control, segons informen els Bombers de la Generalitat i Agents Rurals. El foc, que s'ha iniciat en una zona propera al parc eòlic de les Colladetes, s'ha propagat ràpidament en sentit sud oest i ha llençat focus secundaris a llarga distància, conduït per vent de mestral. Com a mesura preventiva i de seguretat, una dotzena de persones de nou masies han estat desallotjades per indicació dels Bombers, malgrat que no es troben, ara per ara, afectades pel radi d'abast de l'incendi. Els veïns han pogut marxar pels seus propis mitjans.

Per ara, no consten ferits i hi ha una cinquantena de dotacions dels Bombers, entre terrestres i aèries, treballant a la zona per controlar el foc.

A conseqüència de l'incendi, s'ha tallat preventivament la carretera local TV-3022 entre el Perelló i Rasquera (Ribera d'Ebre). A banda d'aquesta incidència, no hi ha afectació a nuclis habitats.

ACTUALITZACIÓ. L'incendi del Perelló ja ha cremat 100 hectàrees de superfície forestal

ACTUALITZACIÓ. L'incendi del Perelló ja ha cremat 100 hectàrees de superfície forestal

Imatge de l'incendi al Perelló, que ja ha cremat 60 hectàrees de superfície forestal

Imatge de l'incendi al Perelló, que ja ha cremat 60 hectàrees de superfície forestalACN

tracking