SEGRE

Balaguer preguntarà als veïns si s'ha d'endeutar per una piscina

Estudia construir-ne una de nova, olímpica i coberta a la capital

La situació de la piscina ha generat queixes a Balaguer.

La situació de la piscina ha generat queixes a Balaguer.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seran els veïns de Balaguer els que decidiran si l’ajuntament s’ha d’endeutar per construir una nova piscina coberta a la capital. El consistori ha iniciat els tràmits per saber el cost d’un equipament d’aquestes característiques i que sigui la ciutadania la que prioritzi la seua execució.

Així ho va explicar l’alcalde en funcions, Jordi Ignasi Vidal, que va assegurar que la capital requereix “a mitjà termini” un nou equipament que respongui a les demandes dels usuaris de la piscina coberta. “En un termini de deu anys la ciutat hauria de tenir una piscina coberta olímpica i una pista d’atletisme”, va dir.

Paral·lelament, el consistori farà obres aquest estiu a la piscina actual per oferir un servei de qualitat amb les màximes garanties d’ús i comoditat. L’equipament es troba actualment en males condicions i es preveu millorar el sistema mecànic de la coberta, substituir les làmines retràctils i millorar mobiliari i actuacions puntuals a l’interior. Les obres tindran una afectació mínima per als usuaris aquesta temporada que finalitzarà dissabte vinent, dia 15, una setmana abans del que estava previst. L’objectiu és actuar en el sistema de coberta telescòpica i garantir l’obertura de cara a la temporada d’estiu que es preveu el 23 de juny. La temporada d’hivern 2019-2020 s’iniciarà el dia 16 de setembre, una setmana més tard del que és habitual, i les condicions d’ús i d’activitats aquàtiques es donaran a conèixer més endavant abans de l’obertura.

tracking