SEGRE

TURISME MEDI AMBIENT

El Conselh compra dos finques per poder ampliar Aran Park

Construiran un nou espai tancat per als óssos del parc

Imatge de visitants al parc de fauna de la Val d’Aran.

Imatge de visitants al parc de fauna de la Val d’Aran.ARAN PARK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau d’Aran ha aprovat la compra de dos finques per ampliar el parc de fauna Aran Park, ubicat a Bossòst. La corporació adquirirà els terrenys (de 26.981 metres quadrats i que inclouen una edificació), que estan valorats en 252.000 euros.

Aquesta ampliació permetrà la introducció de noves espècies i més llocs d’observació de fauna. Així mateix, el Conselh invertirà 75.000 euros en la construcció d’un espai tancat especial per als óssos al costat d’Aran Park, que s’executarà amb una subvenció de 45.000 euros del projecte Piroslife. El parc de visualització de fauna compta actualment amb óssos, linxs, llúdries, llops, marmotes, voltors, cérvols, cabres salvatges, isards i cabirols, daines, galls fers i altres ungulats de muntanya en el seu entorn natural.

L’equipament ocupa una superfície de 20 hectàrees a Bossòst i l’any passat va rebre uns 45.000 visitants, una xifra que el govern aranès preveu superar durant aquesta temporada, que va començar el dia 6 d’abril i acabarà el 3 de novembre.

tracking