SEGRE

AGRICULTURA BALANÇ

Suport unànime al model de la cooperativa d'Ivars

L’assemblea general de socis aprova els resultats de l’exercici 2018 || El consell rector destaca l’augment de cooperativistes

Un moment de l’assemblea general de socis de la cooperativa d’Ivars d’Urgell celebrada ahir.

Un moment de l’assemblea general de socis de la cooperativa d’Ivars d’Urgell celebrada ahir.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa d’Ivars d’Urgell va celebrar ahir l’assemblea general de socis en la qual es va constatar la consolidació i l’impuls del projecte social i econòmic, i es van presentar els resultats de l’exercici 2018: 2.302 socis, 173 milions d’euros de facturació, amb un augment del 5 per cent dels beneficis respecte a l’exercici anterior fins als 1,1 milions d’euros i un cash-flow de 2,9 milions d’euros. De la mateixa manera, es van detallar les dades productives més destacades de l’any 2018 amb un augment del 5 per cent en la producció de pinsos i una comercialització ramadera de 567.817 porcs i de 35.239 vedells. Així mateix, s’han produït un total de 86.916 tones de cereals.

Durant l’assemblea, el consell rector va agrair als diferents socis el seu compromís amb el projecte cooperatiu, fet que permet una aposta compartida per l’eficiència i la modernització del model productiu.

En la reunió feta ahir, van ser reelegits com a membres del consell rector Jaume Abellana Riera i Josep Ramon Gabàs Queralt. D’altra banda, Pau Salse Bernadó va ser elegit com a nou integrant del consell en substitució de Jordi Rubiol Gorgues.

tracking