SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un jove de Cervera de vint-i-un anys al bolcar la furgoneta que conduïa a l'autovia

La seua parella, veïna de Tàrrega i que anava de copilot, resulta ferida greu i és evacuada a Bellvitge

Imatge de la furgoneta bolcada al mig de la calçada.

Imatge de la furgoneta bolcada al mig de la calçada.ANTI-RADAR CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Cervera de vint-i-un anys va morir ahir al matí al bolcar la furgoneta que conduïa a l’autovia A-2 al seu pas per Collbató, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és Kevin Rodríguez Poveda. La seua parella, una jove veïna de Tàrrega que anava de copilot, va resultar ferida de gravetat i va ser evacuada a l’hospital de Bellvitge.

L’accident es va produir a les 9.43 hores al punt quilomètric 575 de l’A-2 al seu pas per Collbató (Baix Llobregat). Per causes desconegudes i que s’investiguen, una furgoneta que circulava en sentit a Lleida va bolcar i va impactar contra la mitjana. Arran del sinistre, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat la ràpida actuació, no es va poder fer res per salvar la vida al conductor, que va morir pràcticament en l’acte. Per la seua banda, l’acompanyant va ser evacuada a l’hospital de Bellvitge amb pronòstic greu.

El sinistre va obligar a desviar el trànsit pel lateral i hi va haver retencions fins a les 14.00 hores

El sinistre va obligar a tallar la carretera en direcció a Lleida i es va desviar el trànsit pel lateral fins a les 12.45 hores, quan només va quedar restringit un carril de la calçada, la qual cosa va originar un quilòmetre de retencions en direcció a Ponent i dos cap a Barcelona, segons va informar Trànsit.

La circulació es va normalitzar totalment a les 14.00 hores. La notícia de la mort de Kevin Rodríguez va causar una gran commoció ahir a la capital de la Segarra.

Un total de quinze persones han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, xifra que representa una víctima menys que en el mateix període de l’any passat. Tanmateix, val a assenyalar que almenys quatre lleidatans més han perdut la vida a la carretera en accidents registrats fora de Ponent. Al jove de Cervera que va morir ahir a Collbató, s’hi ha de sumar tres persones que van morir en sinistres registrats a la comunitat d’Aragó.

tracking