SEGRE

TRÀNSIT

Un camió de porcs bolca al port de Comiols

Obliga a tallar la carretera dos hores

Diverses persones, entre elles bombers, intenten conduir els porcs a un altre camió després de bolcar.

Diverses persones, entre elles bombers, intenten conduir els porcs a un altre camió després de bolcar.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió carregat de porcs va bolcar ahir després d’una sortida de via al port de Comiols, al terme municipal d’Artesa de Segre. Fins a vuit dotacions dels Bombers, a més dels Mossos d’Esquadra i el SEM, es van traslladar ahir al lloc de l’accident, a la carretera C-1214B.

Després de la sortida de via, el tràiler va bolcar i es va quedar recolzat en una masia propera a la carretera. A l’interior, transportava un total de 310 porcs, dels quals una trentena van morir a l’acte a causa del sinistre. A més, el camió va tenir una petita fuga de gasoil. Entre els efectius de Bombers i veterinaris van aconseguir traslladar els porcs a un altre tràiler, per la qual cosa va ser necessari tallar la carretera durant dos hores.

D’altra banda, quatre persones van patir ferides lleus al caure un turisme per un talús a Alcarràs, al camí de la Pólvora. Ahir al matí es van produir diversos accidents a les carreteres lleidatanes. A Lleida ciutat, una persona va ser evacuada a l’Arnau després d’una col·lisió entre dos vehicles a l’avinguda Ciutat Jardí. Una altra persona també va resultar ferida al desfrenar-se un vehicle en una urbanització d’Alàs i Cerc. D’altra banda, Trànsit posa en marxa una campanya de controls d’alcoholèmia i de drogues per la proximitat de la revetlla de Sant Joan.

tracking