SEGRE

MUNICIPIS INSTAL·LACIONS

Alfés estrena piscines per evitar desplaçaments als veïns

Inversió de 300.000 euros, i s’obriran aquest cap de setmana

Els últims retocs a les noves piscines d’Alfés, que ja s’estan començant a omplir.

Els últims retocs a les noves piscines d’Alfés, que ja s’estan començant a omplir.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfés estrena aquest cap de setmana les piscines, un equipament que no tenia i que ha suposat una inversió de gairebé 300.000 euros, segons va explicar l’alcalde, Hilari Guiu. Era una de les instal·lacions més reclamades pel veïnat, que ara no haurà de desplaçar-se a Aspa, Alcanó o Albatàrrec per poder banyar-se. Segons Guiu, el complex era una promesa de l’equip de govern (PDeCAT) que ja s’ha complert. Les obres van començar el mes de desembre i, en aquests últims dies s’està procedint a fer els últims retocs i omplir els vasos.

El recinte té una piscina de grans dimensions amb una entrada a mode de rampa que facilita l’accés a persones amb problemes de mobilitat; i una altra per a nens, a més de vestidors i gespa per als usuaris. Per sufragar la inversió ha comptat amb ajudes de la Diputació i amb fons propis del mateix consistori.

Per inaugurar la primera temporada estival de les piscines l’ajuntament ha organitzat dos actes, un d’oficial demà divendres, que començarà les 12 del migdia i estarà presidit per l’expresident de la Generalitat Artur Mas, i les presidentes en funcions de la Diputació, Rosa Maria Perelló, i del consell del Segrià, Maria José Invernón, entre altres autoritats. Dissabte s’ha organitzat una festa gratuïta per a tots els nens de la Zona d’Escola Rural (ZER) i els veïns de la població. El recinte té bar i ja s’ha contractat un socorrista tal com exigeix la normativa.

tracking