SEGRE

MUNICIPIS COL·LABORACIÓ

Les Borges crea el Consell de la Gent Gran per millorar atenció i serveis

Obrirà el Casal a totes les edats per incentivar relacions i tindrà menjador social

La reunió de l’alcalde amb responsables del casal d’avis.

La reunió de l’alcalde amb responsables del casal d’avis.A.L.B.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges Blanques va anunciar ahir la creació d’un consell de participació ciutadana dirigit a les persones de la tercera edat, una de les principals mesures amb què iniciarà aquest nou mandat, segons va explicar l’alcalde, Enric Mir. El primer edil es va reunir amb els jubilats al Casal de la Gent Gran i els va anunciar que els tràmits s’aprovaran en els propers mesos amb la intenció que entri en funcionament el primer semestre de l’any que ve. L’objectiu és canalitzar la informació de l’activitat municipal i crear el marc per poder rebre iniciatives, suggeriments, propostes i solucions que afectin aquest col·lectiu.

El Consell de la Gent Gran estarà inclòs dins del futur reglament de participació ciutadana que s’ha elaborat amb la col·laboració popular i es va sotmetre fa mesos a exposició pública. Tindrà caràcter públic i actuarà com a organisme d’informació, orientació, participació i seguiment de la política de cada una de les àrees municipals que puguin afectar la gent gran.

Estarà format per representants del Casal de la Gent Gran i per membres de l’ajuntament. Es reunirà, com a mínim, una vegada cada sis mesos de manera ordinària i extraordinària cada vegada que ho sol·licitin els membres.

D’altra banda, Mir va anunciar que s’obrirà el Casal Social a d’altres col·lectius d’altres franges d’edat, es crearà un menjador comunitari i es procedirà a obrir el bar, que fins ara funciona amb màquines expenedores. Pel que fa al menjador social, l’alcalde va apuntar que, encara que al principi es va pensar a donar servei a les persones grans i, especialment, a les que necessiten de quedar-se a menjar en un lloc on puguin tenir companyia, no es descarta acollir un altre tipus de persones amb necessitats.

tracking