SEGRE

TRÀNSIT DENÚNCIA PENAL

Dos camioners ebris a la Segarra i Mollerussa

Imatge de l’accident d’ahir a Mollerussa.

Imatge de l’accident d’ahir a Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos camioners han estat denunciats penalment, un d’ells fins i tot detingut, per conduir en estat ebri a Ribera d’Ondara i Mollerussa. El primer va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra dimecres a la tarda a l’autovia A-2 al seu pas per la Segarra. Es tracta d’un camioner que va septuplicar la taxa d’alcohol. El conductor, un home de 30 anys i de nacionalitat polonesa, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 19.00 hores, quan diversos conductors van alertar que un camió lleuger circulava per l’autovia A-2, en direcció a Barcelona, de manera molt irregular, fent contínues esses i amb sobtats canvis de velocitat. Immediatament es va muntar un dispositiu policial que, gràcies als testimonis, va permetre poc després localitzar i donar l’alto al camió, dins del terme municipal de Ribera d’Ondara. A la primera prova d’alcoholèmia va donar positiu amb un valor d’1,33 mg/l, quan el límit màxim per als conductors professionals és de 0,15 mg/l.

El xòfer interceptat a l’A-2 va ser detingut, i el de Mollerussa va multiplicar per deu la taxa

Posteriorment, una vegada fetes les dos lectures segons marca el protocol, va resultar positiu d’1,10 mg/l. L’home va ser detingut i el camió va quedar immobilitzat a la Panadella.

D’altra banda, la Policia Local de Mollerussa va denunciar penalment el conductor que ahir va tenir una sortida de via a l’avinguda Jaume I de Mollerussa. El sinistre es va produir a les 14.36 hores i el tràiler va xocar contra diversos fanals. Va donar 1,45 mg/l, per la qual cosa gairebé va multiplicar per deu la taxa màxima permesa. També es va haver de fer neteja de la calçada.

tracking