SEGRE

MUNICIPIS RESIDUS

Solsona redacta una ordenança per implantar el porta a porta

A més de l’estudi sobre el desplegament que dirà com fer-la

L’ajuntament de Solsona, al centre històric de la capital.

L’ajuntament de Solsona, al centre històric de la capital.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou ajuntament de Solsona, en què ERC ha revalidat la majoria absoluta, ja ha posat fil a l’agulla per a la implantació del sistema de recollida d’escombraries porta a porta a primers del 2020 i està redactant l’ordenança que regularà la seua posada en marxa.

Segons l’alcalde, David Rodríguez, es tracta d’establir les bases d’un servei que serà dificultós ja que s’ha de preveure una gran varietat de situacions tenint en compte que a la capital hi ha des de blocs de pisos fins a cases unifamiliars, adossades i masies disseminades, fet que obliga que la regulació hagi de completar un ventall de possibilitats, va indicar. Alhora, s’està duent a terme l’estudi d’implantació ja que l’estudi de viabilitat està finalitzat des de fa mesos i avala la recollida domiciliària com el sistema més efectiu.

Rodríguez va indicar que la intenció és tenir la normativa enllestida a finals d’aquest any per procedir a la contractació i posada en marxa a primers de l’any que ve, ja que fer-ho durant l’actual exercici “seria molt ajustat”, va assenyalar l’alcalde.

tracking