SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Tallen l'Eix de l'Ebre per un incendi a Maials

La roda d’un camió hauria originat el foc, que ha calcinat unes vint hectàrees || En l’extinció van treballar quaranta-cinc dotacions dels Bombers, que van comptar amb l’ajuda dels Agents Rurals i els Mossos

Els Mossos van tallar la carretera i van desviar el trànsit.

Els Mossos van tallar la carretera i van desviar el trànsit.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Eix de l’Ebre, la carretera C-12, va estar tallada ahir a la tarda més de tres hores per un incendi forestal a Maials que, segons les primeres estimacions, va calcinar unes 20 hectàrees de vegetació. Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 17.50 hores l’avís d’un foc a la zona Mas de Noguers i fins al lloc van desplaçar 45 dotacions, 34 de terrestres i 11 d’aèries, i equips dels GRAF (especialistes en focs forestals). El vent va conduir el foc pel flanc esquerre tirant focus secundaris cap a la zona coneguda com Senyoria. Un problema a la roda d’un camió que circulava per la C-12 a l’altura del quilòmetre 97,5 hauria originat el foc, segons les primeres hipòtesis dels Rurals. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van tallar la carretera al trànsit entre Maials i Flix, en un tram de 18 quilòmetres, com a mesura de seguretat i perquè poguessin treballar els equips d’extinció. Es van fer desviacions per la carretera C-233. El telèfon d’Emergències 112 va rebre 92 trucades per aquest incendi, segons informa Protecció Civil.

D’altra banda, un altre incendi va calcinar cinc hectàrees de camps de cereal no segats i rostolls a Sant Martí de Maldà, segons els Agents Rurals. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 15.18 hores i fins al lloc dels fets es van desplaçar deu dotacions, dos de les quals aèries.

CONSULTA L'ESTAT ACTUALITZAT DEL TRÀNSIT

Els Mossos van tallar la carretera i van desviar el trànsit.

Els Mossos van tallar la carretera i van desviar el trànsit.MARIONA KISKERI

tracking