SEGRE

EMERGÈNCIES RESCATS

Rescaten un motorista de 71 anys accidentat a la vall de Cabó

Un helicòpter va traslladar el ferit des de la pista forestal.

Un helicòpter va traslladar el ferit des de la pista forestal.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir al matí un motorista de setanta-un anys que va tenir un accident a la pista forestal de la vall de Cabó, a Organyà. L’avís d’emergència es va rebre poc després de les set del matí i fins al lloc es van traslladar efectius del Grup Actuacions Especials (GREA) i un helicòpter dels Mitjans Aeris Bombers de la Generalitat (MAER), que va atansar el motorista fins a Cabó, on l’esperava una ambulància. Segons van assenyalar els Bombers, com a conseqüència de l’impacte es va fer una luxació a una espatlla. Fa tot just unes setmanes, un helicòpter amb un equip dels GRAE dels Bombers de la Generalitat va rescatar una dona que va resultar ferida que havia caigut mentre escalava un barranc a Viu de Llevata.

Com ja va publicar SEGRE, els rescats dels Bombers de la Generalitat van augmentar l’any passat un 7 per cent a les comarques de Lleida respecte a l’any anterior. Concretament, fins al 15 de desembre havien efectuat un total de 324 intervencions al medi natural, i el 2017 se’n van practicar 299.

Les causes que expliquen aquest augment són el nombre més elevat de persones que fan activitats de muntanya i la bona temporada de bolets, amb més d’una vintena de recerques de boleitaries perduts, pels tres que hi va haver a l’exercici de l’any anterior.

tracking