SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tres ferits, dos de greus, en una col·lisió a la C-13 a Talarn

Tallada la C-14 per un despreniment

El despreniment d’una roca va obligar a restringir ahir la circulació de la carretera C-14 a Bassella.

El despreniment d’una roca va obligar a restringir ahir la circulació de la carretera C-14 a Bassella.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ferides, dos d’elles de gravetat, en un accident de trànsit ahir a la carretera C-13 a Talarn. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir pocs minuts després de les cinc al quilòmetre 91 d’aquesta via. Per causes que es desconeixen, dos turismes van col·lidir frontalment a prop del càmping Gaset.

Fins al lloc es van traslladar quatre patrulles dels Mossos i quatre dotacions dels Bombers que van haver d’excarcerar un dels ferits, que s’havia quedat atrapat. Així mateix, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar un helicòpter i dos ambulàncies medicalitzades, que van evacuar un dels ferits greus a l’Arnau de Vilanova i els altres dos a l’Hospital Comarcal del Pallars.

Per facilitar el treball dels serveis d’emergència, la carretera C-13 va estar tancada en els dos sentits de la marxa durant diverses hores. D’altra banda, el despreniment d’una roca de grans dimensions va obligar a restringir la circulació de la carretera C-14, al terme municipal de Bassella (Alt Urgell). L’incident no va causar danys personals.

tracking